. Ma Ervin napja van.
Kutatás
2014-06-02 18:11:27
Kutatás

Kutatás

Ha van egy pár perce, segítsen, hogy minél pontosabb képet kapjon a kutatás a szentendrei, 50 év feletti lakosság helyzetéről.

 

Egy olyan kutatás készül Szentendrén, amely a lakosság jelentős részét szólítja meg. A kutatás célja az, hogy az eredmény függvényében Szentendre önkormányzata célzottabb döntéseket tudjon hozni bizonyos kérdésekben. Ehhez szeretnék tudni a szentendrei, 50 év feletti lakosság véleményét.

 

A kutatáshoz egy kérdőívet kell kitölteni, amelynek bevezető szövege így szól:

 

„Tisztelt Asszonyom/Uram!  

Szentendre Város Önkormányzata a Zsigmond Király Főiskola szakembereinek és hallgatóinak segítségével elkészíti Szentendre 50+-os generációjának szociális térképét, e korosztály életkörülményeinek, szociális helyzetének felmérése, az igények és lehetőségek feltérképezése érdekében.

A válaszadás önkéntes, az információkat csak összesítve használjuk fel.

Köszönjük együttműködését!”

 

Ha Ön is segíteni akar a kutatásban, és elmúlt 50 éves, akkor az alábbi linkre kattintva letöltheti a kérdőívet, és kitöltve elküldheti a bacskor@live.com   címre. A kitöltött kérdőívet keddig, 06.03.-ig lehet elküldeni.

 

KÉRDŐÍV

 

Ha vannak olyan kérdések amire nem szívesen ad választ, azokat kérem hagyja üresen, ez nem akadálya a kérdőív kitöltésének. 

További híreink
Nehogy tragikus hős legyen
Míg a kérdésén gondolkodtam, „Hogy bírod lelkileg ezt a sok valóságot a fejedben?”, ő már válaszolt is: „Ha engem kérdezel, én fáradt vagyok a félelemtől” – Bruck András ...
2024-04-21 10:22:54, Hírek, KÖZ-TÉR Bővebben
Állami revizorok ellenőrzik titokban a betegeket a kórházakban
Az orvosok és az egészségügyi szakdolgozók munkáját és kórházi jelenlétét mostantól váratlanul ellenőrizhetik, a hét akármelyik napján, minden napszakban. Az Országos Kór...
2024-04-21 10:22:52, Hírek, KÖZ-TÉR Bővebben
Havas Henrik építené Gattyán György médiabirodalmát
A politikusok korrupciós ügyeit és a gazdasági szereplők visszaéléseit szeretné felgöngyölíteni oknyomozó csapatával Havas Henrik. A legendás televíziós szakember a napok...
2024-04-18 17:49:41, Hírek, KÖZ-TÉR Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei le...
Bővebben >>