. Ma Emma napja van.
Szentendrei vendéglátóhelyen rabolta ki ismerősét
2014-01-31 11:22:48
Szentendrei vendéglátóhelyen rabolta ki ismerősét

Szentendrei vendéglátóhelyen rabolta ki ismerősét

A szentendrei rendőrök befejezték a nyomozást rablás és kifosztás bűntett miatt P. Zsolt 31 éves szentendrei lakos ellen, és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldték a Szentendre Járási Ügyészség részére.

 

A Szentendrei Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatott eljárást P. Zsolt ellen. A nyomozás során beszerzett adatok szerint a gyanúsított 2013. október 16-án 22 óra körüli időben egy szentendrei vendéglátóhelyen együtt italozott a sértettel. Később P. Zsolt minden előzmény nélkül kitépte ismerőse nyakából arany nyakláncát, amit a sértett megpróbált visszakérni. A 31 éves férfi nem adta vissza a láncot, ehelyett több alkalommal ököllel megütötte a sértett mellkasát, majd dulakodni kezdtek.

 

Viselkedésük miatt a vendéglátóhely tulajdonosa távozásra szólította fel mindkét férfit. P. Zsolt és a sértett az utcán újra dulakodni kezdtek, a gyanúsított többször megütötte az időközben földre került férfit, majd a készpénzét és a mobiltelefonját is elvette tőle. A bántalmazás következtében a sértettnek orvosi ellátásra volt szüksége.

 

A szentendrei rendőrök a feljelentés adatai alapján két nappal később a lakásán elfogták P. Zsoltot, akit a Szentendrei Rendőrkapitányságra előállítottak és őrizetbe vétele mellett gyanúsítottként hallgattak ki. Az illetékes bíróság 2013. október 21-én elrendelte előzetes letartóztatását.

 

A gyanúsított ellen a büntetőeljárást a nyomozóhatóság a napokban fejezte be, és a vádemelési javaslatot megküldték a Szentendre Járási Ügyészség részére.

 

Forrás: police.hu

Utoljára frissítve: 2014-01-31 11:24:04

További híreink
Bodrogi Gyula 90 éves lett
Bodrogi Gyula, a Nemzet Színésze, Kossuth-díjas, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja, színházi szerepek, tévéfilmek és sorozatok százainak megformálója, 90. születé...
2024-04-13 08:33:54, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben
Voltak turistaházaink a Budai-hegyekben is
Néhány hónapja egy nyitott esőház készült el a Nagyszénás-hegy csúcsa alatt, pontosan ott, ahol egykor a Munkás Testedző Egyesület turista-menedékháza állt. Mára azonban ...
2024-04-09 19:50:17, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben
Kútmélyre zuhant a „Petőfi-film” nézettsége
A Petőfi Sándorról és a márciusi ifjakról szóló történelmi kalandfilmet a nyitóhétvégéjén több mint 75 ezren nézték meg a magyar mozikban, ezzel a Covid utáni időszak leg...
2024-03-28 21:01:23, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Református értelmiségiek, köztük egyetemi tanárok, lelkészek, fordítók és költők, nyílt levélben követelik Bal...
Bővebben >>