. Ma Emma napja van.
Kire szavazhatunk?
2014-04-05 18:50:03
Kire szavazhatunk?

Kire szavazhatunk?

Mivel vasárnap a szavazólapon 18 párt és egyesület közül kell majd választani, itt egy kis segítség a következő helységek lakóinak, hogy végig tudják gondolni, kire adják le szavazatukat: Budakalász, Csobánka, Dunabogdány, Kisoroszi, Leányfalu, Pilisborosjenő, Pilisvörösvár, Pilisszántó, Pilisszentkereszt, Pilisszentlászló, Pócsmegyer, Pomáz, Szentendre, Szigetmonostor, Tahitótfalu, Üröm, Visegrád

 

Ne felejtsék el: a szavazófülkében egyedül lesznek, a döntés, hogy hova húzzák be az X-et, kizárólag az Önöké. Döntsenek önállóan, belátásuk szerint.

 

Marosi Katalin - SMS  (Seres Mária Szövetségesei) Az ország helyzete rohamosan romlik. Magyarországon ma becsapott és elégedetlen emberek élnek. Seres Mária és az SMS lesz a nép szeme a parlamentben, hogy végre tisztán lássunk. (seresmaria.hu)

  

Juhász Hilda - Együtt 2014 - Semmi köze a Bajnai-féle Együtt 2014 Szövetséghez. Velük ellentétben ez egy párt, amelyiknek saját honlapja nincs, az újságcikkek feltevésein túl semmit nem lehet tudni róluk.

 

Hadházy Sándor - Fidesz,KDNP - A jelenlegi kormányzó párt jelöltje. Korábban Visegrád polgármestere is volt, és éveken keresztül parlamenti képviselő. A párt elmúlt 4 évben végzett tevékenységét mindenki meg tudja ítélni, különösebb magyarázatra nem szorul.

 

Mellákné Tóth Éva - SEM (Sportos és Egészséges Magyarországért Párt) Párt célja, hogy kortól függetlenül 1-99 éves korig népszerűsítse a mozgást, a sportot, az egészséges életmódot. (sem2018.hu)


Győrfi Attila - Nemzeti Érdekért Párt  A Nemzeti Érdekért Párt egy tiszta hang. Azért hoztuk létre, mert úgy érezzük, hogy a mai pártok többségének nincs programja, és nincs megfelelő koncepciója. (nepnemzeti.hu)

 

Kiss János - Zöldek A Zöldek Pártja egy évek óta létező pártformáció, mely már a 2006-os választásokon is indult, akkor is a környezetvédelmi érdekek képviseletében. Az idei választások előtt egy maroknyi lelkes aktivista újraalkotta a pártot, melynek elsődleges célja jelenleg az, hogy a 2014-es választásokon egy fenntartható, környezetbarát alternatívát nyújtson a választópolgárok számára. (zoldek.hu)

 

Skrobár Róbert - JESZ Jólét és Szabadság Demokrata Közösség, Az MDF utódszervezete, 2011-ben alakult. A demokrata közösség tagjai úgy látják, hogy munkájukra azért van szükség, mert Antall József álma egy fejlett, nyugati típusú, értékelvű országról nem valósult meg. (jesz.hu)

 

Kardos-Horváth János - LMP  Közös bennünk, hogy valódi demokráciát, igazságos, szolidáris társadalmat és egészséges környezetet akarunk, és hajlandók vagyunk tenni is érte.  (lehetmas.hu)

 

Dr Diószegi Gábor - Szociáldemokraták  Schmuck Andor pártja, honlapjukon 15pontban fogalmazzák meg terveiket, előtte valószínűleg hitvallásként szerepel a következő mondat: „Abban az  országban, ahol nyugdíjasnak lenni nem jó, ott fiatalnak lenni sem érdemen” (szocdemek.hu)

 

Árvay-Nagy Anna - ÚMP Az Új Magyarország Párt 2013-ban alakult, azzal a céllal, hogy tükröt tartson a mai közélet szereplői elé, hogy felhívja a mindenkori kormány és annak ellenzéke figyelmét a magyar társadalmat sújtó égető problémákra. (ujmagyarorszagpart.hu)

 

Bassa Zoltán - 4K! Új párt vagyunk, nem pedig bukott politikusok visszatérési kísérlete. Alapítóink korábban más pártban nem vállaltak szerepet, kizárólag civil szerveződésekben. Nem kalandorok pártja vagyunk, 2007 és 2012 között ifjúsági mozgalomként működtünk. Mi teljesen alulról szerveződünk, részvételi döntések születnek és a tagoknak valóban van beleszólásuk a párt irányvonalába. (negyedikkoztarsasag.hu)

 

Szinna Gábor - MSZP,EGYÜTT, DK,PM,MLP A legnagyobb ellenzéki párt, az MSZP Mesterházy Attilával, valamint Gyurcsány Ferenc és Bajnai Gordon nevével fémjelzett baloldali összefogás. Az elmúlt évek alapján a Fideszhez hasonlóan mindenki jól ismeri a tevékenységüket.

 

Sefcsik Ibolya - EP Elégedetlenek Pártja 2013-ban alakult párt. Az Elégedetlenek Pártja egy békés Magyarországot szeretne, ahol az ideológiai ellentétek miatti mély szakadékot igyekszünk betemetni. Erre törekszünk, hiszen látható, hogy nem vezetett eredményre ez a pártpolitika. (elegedetlenepartja.hu)

 

Murányi Levente  - Jobbik A Jobboldali Ifjúsági Közösség 2003. október 24-én a Jobbik Magyarországért Mozgalom nevet felvéve párttá alakult. Fő céljuk az volt, hogy a MIÉP bomlásával és háttérbe szorulásával reális alternatívát nyújtsanak a radikális jobboldali szavazóknak. (jobbik.hu)

 

Gáspár Tibor - MCF Roma Összefogás Párt A párt honlapján (http://romaosszefogas.blogspot.hu/) program, bemutatkozás ne található csak cikkek, ezért ide nem tudunk olyan jellemző mondatot, tervet, hitvallást írni, mint a többi pártnál)

 

Holek Katalin - ÖP Összefogás Párt Az Összefogás Párt egy 2009. november 17-én alakult magyarországi politikai párt Szepessy Zsolt, Monok polgármesterének vezetésével. Önmagukat „problémamegoldó pártnak” definiálják, s harmadik utasnak (azaz se nem jobb, se nem bal) tartják. (wikipedia)

 

Kámán Dávid Miklós - ÚDP Az ÚDP legfontosabb célja a figyelem felkeltése mindazon problémákra, ami a fiatalokat érinti, és ami mellett amai Kormányteljes egészében elsiklik. Legfőbb célunk, hogy összefogjuk ezt a réteget, és megmutassuk nekik, hogy együtt megoldást találhatunk minden problémánkra!  (ujdimenzopart.hu)

 

Ferenczi János - A Haza Nem Eladó Mozgalom Párt A HAZA NEM ELADÓ MOZGALOM önmagát párttá szervezve - mivel ebben a formában tud jelenleg leghatékonyabban érdekérvényesíteni -, érték- és tisztességközpontú alternatívaként lép fel a magyar közélet palettájára azzal a céllal, hogy Magyarországon a lehető legszélesebb rétegnek javuljanak az életkörülményei.

 

Utoljára frissítve: 2014-04-05 19:22:05

További híreink
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben
Már református értelmiségiek is követelik Balog Zoltán lemondását
Református értelmiségiek, köztük egyetemi tanárok, lelkészek, fordítók és költők, nyílt levélben követelik Balog Zoltán lemondását, komoly visszaélések miatt vádolva őt a...
2024-03-22 12:57:56, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Karsai Dániel akként döntött, hogy 2024. március 31. napjával befejezi az ügyvédi tevékenységét és egyúttal ki...
Bővebben >>