. Ma Márk napja van.
Elsikkasztotta munkaadójától a szentendreiek pénzét
2013-12-31 07:34:50
Elsikkasztotta munkaadójától a szentendreiek pénzét

Elsikkasztotta munkaadójától a szentendreiek pénzét

A szentendrei rendőrök befejezték a nyomozást, és vádemelési javaslatot tettek K. István 38 éves budapesti lakos ellen sikkasztás és magánokirat-hamisítás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

 

Feljelentést egy kaposvári székhelyű cég képviselője tett abban az ügyben, hogy alkalmazottjuk, K. István 2012. január 1. és 2012. augusztus 31. közötti időben körülbelül 200 szentendrei lakásban végzett kéményseprő munkálatokat, a munka elvégzése után pedig a sormunkakönyvet lefénymásolta és azt töltötte ki. Az ügyfeleknek szintén fénymásolt számlát adott át, és a beszedett közszolgáltatási díjakkal nem számolt el. Ezzel öbb, mint 800 ezer forint kárt okozott a cégnek.

 

E szentendrei nyomozók 2013. november 22.-én gyanúsítottként kihallgatták a 38 éves férfit, aki a nyomozás adatai szerint 221 alkalommal állított ki az ügyfelek részére fénymásolt számlát. 

 

A K. István ellen folytatott büntetőeljárást a nyomozóhatóság a napokban befejezte és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte a Szentendre Járási Ügyészségnek.

 

Forrás: police.hu

 

A fénymásolt számlák azt mutatják, hogy a férfi tudatosan dolgozott saját zsebre hosszú időn keresztül. Ezért felmerül a kérdés, ha azzal volt elfoglalva, hogy magának gyűjtögesse az ügyfelek pénzét, akkor vajon mennyire volt megbízható a munkája? A 221 kéményt valóban tisztességesen megvizsgálta? (a szerk.)

További híreink
Bodrogi Gyula 90 éves lett
Bodrogi Gyula, a Nemzet Színésze, Kossuth-díjas, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja, színházi szerepek, tévéfilmek és sorozatok százainak megformálója, 90. születé...
2024-04-13 08:33:54, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben
Voltak turistaházaink a Budai-hegyekben is
Néhány hónapja egy nyitott esőház készült el a Nagyszénás-hegy csúcsa alatt, pontosan ott, ahol egykor a Munkás Testedző Egyesület turista-menedékháza állt. Mára azonban ...
2024-04-09 19:50:17, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben
Kútmélyre zuhant a „Petőfi-film” nézettsége
A Petőfi Sándorról és a márciusi ifjakról szóló történelmi kalandfilmet a nyitóhétvégéjén több mint 75 ezren nézték meg a magyar mozikban, ezzel a Covid utáni időszak leg...
2024-03-28 21:01:23, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A használt laptopok piacán számos márkával találkozhatunk, de főleg a legnagyobbak jól bejáratott sorozatai tű...
Bővebben >>