. Ma Márk napja van.
Deutsch Tamás@dajcstomi, Hajrá, Magyarország; hajrá, Fidesz; hajrá, MTK!
2011-07-30 20:11:18
Deutsch Tamás@dajcstomi, Hajrá, Magyarország; hajrá, Fidesz; hajrá, MTK!

Deutsch Tamás@dajcstomi, Hajrá, Magyarország; hajrá, Fidesz; hajrá, MTK!

Deutsch (F) Tamás (az F nem Für…) annyira ráér, hogy a közösségi portálokon naponta több bejegyzésre futja az idejéből, de kérdem én: ha egész nap ezeken lóg, mikor csinál valamit egyáltalán? Mert sportnyelven szólva (bocs, sportminiszteri… ex…) ez nem fairplay… Persze lehet benne cinizmus is, amikor oda-odaszól (na jó, ide-oda szól) egyik-másik oldalnak, inkább egyiknek (ide), de épp a saját csapdájában vergődik, mert az effajta magatartást is kritizálja a fene nagy szabadidejében: …Szerintem is az. Kb. Minek kell akkor három magyar államtitkárnak (Szijjártó, Kovács Zoltán, Németh Zsolt) három egymást követő napon reagálnia Tomcatre? Olyanok vagyunk, mint szegény hülye Kovács László? A suli kettes portása ránk szólt (vagy csupán csúnyán nézett ránk?) és mi ijedten keresgéljük az ellenőrzőnket, hogy beírhassa az intőt? Ajvé! (http://yamm.hu/dajcstomi/96533307176652800-rt-dzsokijujing-dajcstomi-a).

A Melia-sztori csak azért érdekes, mert az NDI (National Democratic Institute) munkatársaként Melia 1993 előtt épp az akkori Fidesznek tartott tréningeket a demokráciáról, vagyis a nagy port kavart bejegyzés valóságtartalma a legkevésbé igaz a történetben, hiszen F úr nagyon is tudja, kiről írt, ha más nem, emlékeznie kell rá, ahogy Fodorra mondjuk...

A Melia-anyag (http://www.internationalrelations.house.gov/112/mel072611.pdf, 3. oldal) egyébként semmi újat nem fogalmaz meg, csupán hivatkozik Hillary Clinton júniusi szavaira, tehát nem is új a vélemény. Emlékeztetőül: a külügyminiszter a június végi budapesti látogatásán közölte Orbán Viktorral: "Magyarország barátaiként kifejezzük aggodalmunkat az igazságszolgáltatás függetlensége és a szabad sajtó iránti elkötelezettség ügyében".

 

Melia életrajza az amerikai külügyminisztérium oldalán: http://www.state.gov/g/drl/rls/other/2011/157630.htm

 

Deutsch-szövegek a twitteren itt: http://twitter.com/#!/dajcstomi

 

Elgondolkodtató apróságok, amelyek ma foglalkoztattak két eső között… a stílus pedig az ember, mint tudjuk, mindenki vonja le a megfelelő következtetést!

KAZ

További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar P...
Bővebben >>