. Ma Marcell napja van.
Adventi "elhívás".
2012-12-12 03:00:57
Adventi

Adventi "elhívás".

Adventi "elhívás".

 

Új kezdeményezés Szentendrén, hogy a Fő téren – a Budapesti ajándékgyár mintájára - szervezünk egy úgynevezett Társadalmi Felelősségvállalási Házat, vagyis Adományházat, ahol a nehézsorsú gyerekek, felnőttek és családok számára gyűjtenénk elsősorban karácsonyi ajándékot és tartós élelmiszert, hogy minden szentendrei számára széppé tudjuk tenni az ünnepeket.

 

Az adományokat a dr. Szántó Csilla polgármesterné asszony által már évek óta szervezett Angyalmamák program, illetve a Máltai Szeretetszolgálat és a helyi Karitasz szolgálat segítségével juttatjuk el a rászorultakhoz.

 

A ház folyamatos működtetése érdekében várják olyan önkéntesek jelentkezését, akik december 1. és 21. között segítenének számunkra a folyamatos nyitvatatásban.

 

Ha a környezetükben van olyan játék vagy szép tárgy, amelyeket szívesen ajándékoznának tovább Önök is a nehezebb körülmények közt élőknek karácsonyra, akkor kérjük, hogy azokat hozzák el az Adományházba.

 

Azoknak, akik pénzadománnyal szeretnének segíteni a rászorultakon, szponzori csomagokat készítettünk, amely tartalmaz két belépőjegyet a Szentendrei Táncegyüttes karácsonyi fellépésére vagy Sebestyén Márta ünnepi koncertjére, valamint egy-egy üveg vörösbort Szentendre város hivatalos borából, az egri Simon Pincészet Pinot Noir-jából.

 

A csomagok leadási határideje december 21., a szponzori csomag ára 15,000 Ft.

 

Fotó: femina.hu

További híreink
Plusz 20 milliárdot kap kormánypropagandára a köztévé
Csütörtöki ülésén döntött a Költségvetési Bizottság a 2021-es költségvetéshez benyújtott utolsó körös javaslatokról, köztük arról is, hogy a megszokott 77 milliárd forint...
2020-06-26 20:27:41, Hírek, Fókuszban Bővebben
Brutálisan zuhant Orbán vagyona
Több mint tíz év után változott a miniszterelnök, Orbán Viktor fizetése - írta a Blikk a kormany.hu-ra feltöltött dokumentum alapján. E szerint a kormányfő a korábbi, bru...
2020-06-06 19:55:20, Hírek, Fókuszban Bővebben
Elég volt – távozik a kormány célkeresztjéből az idősotthon igazgatója
A hónap végétől nyugdíjazását kérte a Pesti úti Idősek Otthonának igazgatója, Skultéti József - írta meg a hvg.hu.
2020-05-22 15:50:58, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Vezércikkben támadja a Színház- és Filmművészeti egyetem diákjait az adófizetők pénzéből fenntartott Pesti Srá...
Bővebben >>