. Ma Medárd napja van.
Első12KövetkezőUtolsó (2)
Alkalmi koncert a Fő téren
Alkalmi koncert a Fő téren
Szombaton alkalmi koncertet adtak zeneiskolások a Fő téren. A koncert apropója, hogy új hangszerre lenne szüksége az ütősöknek. Erre próbáltak gyűjteni a vidám, hangulatos térzenével.
2012-06-12 07:32:58, Hírek, KÖZ-TÉR Bővebben
Engesztelő zarándoklat június 6.-20.
Engesztelő zarándoklat június 6.-20.
Június 6.-án engesztelő zarándoklat indul Budapest felé az ország különböző tájairól. Célja, hogy az emberek közelebb kerüljenek egymáshoz. A zarándoklatot Köteles László, a mozgalom elnöke szervezi.
2012-06-08 17:22:40, Hírek, KÖZ-TÉR Bővebben
Önkormányzat: négyszázmillió forint érkezett
Önkormányzat: négyszázmillió forint érkezett
Átutalta a Raiffeisen Bank az önkormányzatnak azt a négyzázmillió forintot, amelyet felszabadított a város zárolt betétjéből.
2012-06-01 12:37:35, Hírek, Fókuszban Bővebben
Ivókút a Fő téren
Ivókút a Fő téren
A régi ivókút mását helyezték el a szentendrei Fő téren.
2012-05-31 17:56:18, Hírek, Környezetünk Bővebben
Séta Dévára - előkészületek
Séta Dévára - előkészületek
Böjte Csaba a Dévai Szent Ferenc Alapítvány alapítója, ferences rendi szerzetes. Nem kell őt bemutatnunk, hiszen ha halljuk a nevét, az éhező, sokszor az éhhalál szélén tengődő erdélyi gyermekek jutnak eszünkbe. Ő felkarolja őket, és mer tenni értük. A Séta Dévára elnevezésű akciót, vagy nevezzük inkább programnak, szintén azért szervezték, hogy a gyermekeknek segítsenek. Egy adománygyűjtésről van szó, melyhez támogatókat keresünk. Mi a Hírhatár Online mindent megteszünk azért, hogy támogassuk a 440 kilométeres sétát Budapesttől az erdélyi Déváig. Nem kis büszkeséggel fogunk beszámolni róla, hiszen kollégánk, a Váci Hírhatár főszerkesztője Horváth István is részt fog venni a séta minden kilométerén. Minden megtett kilométer után 1€-val gyarapítják a Dévai Szent Ferenc Alapítvány számláját.
2011-07-21 11:16:19, Hírek, KÖZ-TÉR Bővebben
Exkluzív interjú Berecz András Kossuth-díjas énekes, mesemondóval
Exkluzív interjú Berecz András Kossuth-díjas énekes, mesemondóval
Berecz András külön fejezet, önálló műfaj a magyar előadóművészetben. Egyénisége, elkötelezettsége, tudása utánozhatatlanná teszi, sajátos előadásmódja közérthetően egyszerű, mégis finoman intellektuális. Hovatartozása, küldetése nyilvánvaló. Szavaival élve: „Akinek megadta az Isten, hogy anyja van, s az anyja szólt hozzá, azon pecsét van, s onnantól ahhoz a szóhoz tartozik, el van kötelezve…” Berecz András Kossuth-díjas énekes, mesemondó exkluzív interjút adott a Hírhatárnak.
2011-07-21 11:10:42, Hírek, Környezetünk Bővebben
BOTRÁNY? Hangfelvétel Szolcsák Gyula polgármester beszélgetéséről
BOTRÁNY? Hangfelvétel Szolcsák Gyula polgármester beszélgetéséről
Egy a Lapcsoportunk birtokában lévő hangfelvételből teszünk most közzé részleteket, melyen Szolcsák Gyula, Gyöngyössolymos polgármestere hallható. Reméljük, hogy ezzel is tudunk "tanácsot adni" arra vonatkozóan, hogy miként lehetünk sikeres településvezetők. Az olvasóra bízzuk az elhangzottak értékelését, ki-ki a maga értékrendje szerint ítélje meg, hogy vajon ez a legmegfelelőbb út a sikerhez? Emlékeztetőül: Szolcsák Gyula polgármester nevéhez köthető az ominózus "nem kívánatos személyek" neveinek a határoztba foglalása Gyöngyössolymoson.
2011-07-19 17:58:24, Hírek, KÖZ-TÉR Bővebben
Fejlesztés a Postás-strandon
Fejlesztés a Postás-strandon
Eredményt hirdettek a Postás-strand fejlesztésére kiírt pályázaton. A nyertes Postás Tenisz Kft. pihenőt és kikapcsolódási teret kíván megvalósítani a területen, miközben nem szűnne meg a teniszpálya sem a jövőben, sőt maga a vállalkozó üzemeltetné. A koncepció része a szolgáltatói szektor felújítása, továbbá új sportpálya építése, illetőleg szerepel a tervben strandpálya, játszótérbővítés, kerékpártárolók építése is.
2011-07-11 16:52:04, Hírek, Környezetünk Bővebben
Első12KövetkezőUtolsó (2)
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Május 18-án, a budapesti Szent István parkban lesz Vágó István nyilvános búcsúztatója – közölte a Demokratikus...
Bővebben >>